آموزش آشپزی کودکانه | ژله‌ی میوه‌ای
  • کد مطالب: ۱۸۵۰۸۵
  • /
  • ۲۹ شهريور‌ماه ۱۴۰۲ / ۱۲:۳۳

آموزش آشپزی کودکانه | ژله‌ی میوه‌ای

این بار یک دسر آسان و خوشمزه برای شما آماده کرده‌ایم، یک دسر رنگی و خوشمزه!

مرجان اسماعیلی - این بار یک دسر آسان و خوشمزه برای شما آماده کرده‌ایم، یک دسر رنگی و خوشمزه!

طرز تهیه:

در یک کاسه پودر ژله و آب داغ را با هم مخلوط کنید. آن‌ها را خوب هم بزنید تا پودر کاملا در آب داغ حل شود. بعد، آب سرد یا بستنی را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

میوه‌های خردشده مانند موز یا آناناس یا توت فرنگی را به مواد اضافه کنید. اگر قالب ژله دارید، می‌توانید مواد را در آن بریزید. اگر قالب ندارید، می‌توانید از یک ظرف دیگر استفاده کنید.

حالا باید مواد را داخل یخچال بگذارید، آن هم دو سه ساعت! خیلی طولانی است؟ بله، درست شدن ژله‌ی خوشمزه طول می‌کشد! پس صبر داشته باشید تا ژله‌ی قشنگتان آماده شود و آن را نوش جان کنید!

 

چی لازم داریم؟

پودر ژله با طعم دلخواه   
یک بسته

آب داغ     
یک استکان

آب سرد 
یک استکان

(یک بستنی لیوانی ساده)

میوه‌ی خردشده
به اندازه‌ی دلخواه

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.